Jag älskar livet!

Hejsan!
Tiden har bara flygit förbi snabbare än jag har hunnit blinka...

Sedan jag sist uppdaterat har jag hunnit vara prisutdelare på VM- team konståkning i scandinavium, där Sverige tog guld! Jag har pluggat ihjäl mig av de sista i 3an.... har haft bal den 10 maj på valand, som var ett av det roligaste jag gjort. Vi har haft mösscermoni med JENSEN's alla 3or som tar studenen, lekar och tävlingar osv. Firat 3 år med min pojkvän! Betygen är satta IDAG den 25 maj! Har haft flera roliga kvällar med klassen... och är nu påväg till Varberg för en härlig weekend där.
+ massor jag inte har i huvudet... Det har vart en av min mest hektiska tid i livet... det har vart så mycket fokus på skola, betyg , bal , avslutning och allt som hör till. För ett tag sedan skrev jag ju om mina mål, och bland annat att få Mvg i alla kurser och det lyckades jag med också, härligt, tänk var mycket ett mål och delmål betyder! Alla kan... det är bara att offra tid, energi och fritid och ett jävlar annamma!
Sommaren är också här, vilket jag älskar enormt. Jag skulle vilja ha sommar året runt! Just nu är livet perfekt, jag verligen älskar livet mer än någonsin... från att gå från ett av de mest hektiska perioden i livet till nuet idag... är helt underbart... Jag har aldrig vart lyckligare! Allt är perfekt! Jag pratar från hjärtat och skulle inte ens vilja önska mig något... för ingenting fattas.
Nu är det snart studenten (5juni) och jag vet att jag kommer vara så extremt glad men också så extremt ledsen att allt är slut. Skall jag lämna mina kära tjejjor? Man säger att man skall hålla kontakten, men många glider isär.... Detta får ej ske! Det är de som är de jobbiga, men vi skall hålla i!
Sedan skall jag njuta av ett långt härligt sommarlov med grillkvällar och en underbar tid med mina gosisar. Sedan gäller det nya tag till hösten... men det är då, just nu lever jag i nuet, och jag älskar det mer än någonsin!

Jag vill spara känslan i en ask föralltid för att öppna en liten glipa 70 år senare och påminna sig själv vilket fantastiskt liv jag har levt och snabbt stänga den igen för att ge asken vidare till barn och barnbarn.

Jag vill att alla skall få känna denna känsla som jag ej kan beskriva... men jag lovar... den kommer! Alla prioriterar olika i livet... och kanske du känner känslan när du fått barn, eller köpt hus, eller hittat din stora kärlek... Men ha inte brottom, den kommer när du är lämpad för det, och då känner du det!
Jag får se när jag dyker upp här igen, men inte som förut, inget regelbundet bloggande... utan det kommer när det kommer. Jag skyndar inte.... just nu lever jag ett liv utan måsten och det är nyttigt och det behöver alla göra... Så känn dig inte "tvungen" att gå in på FB eller bloggar... försök koppla bort och lev en värld där du prioriterar dig först. Du blir mycket lyckligare utan måsten, lev för stunden!
Ha det så bra tills nästa gång, ta vara på nuet och minuten, för den kommer aldrig igen!


Skratta, le, var dig själv!

Angry face

RSS 2.0