arbetsskrivande

På tal om arbetsskrivande..

Så trivs jag så fruktansvärt mycket att arbeta och plugga hemmifrån, ta en paus med en promenad och fortsätta arbetet inom sina egna tider och scheman. Jag är ett mycket självstädigt planeringsfrek som gärna har mycket planer och vet hur allt skall göras. Därför passar självstädigt arbete mig så bra. 

Jag vill verkligen ha möjligheten att jobba hemmifrån i framtiden... Sitta i sitt egna arbetsrum och få inspiration genom det stora panoramafönstret i sitt hus med utsikt över havet och naturen. Hur lockande låter inte det att "gå" till arbetet då?! Man slipper försenad kollektivtrafik till arbetet eller sitta i milslånga bilköer och slipper göra matlådor...

Dock är det viktigt att ha en arbetsplats med kollegor också, vilket ger den sociala arbetsplatsen alla behöver och man kan få utbyte av varandra och bolla idéer. Det kan vara svårt att skilja arbete och hemma, när man arbetar hemmifrån, då de inte finns en stark linje vid hem och arbetsrum.

Om jag skulle vilja önska skulle mina arbetsdagar se ut såhär:
Måndag: Arbete hemma
Tisdag: Arbete på arbetsplats
Onsdag: Arbete hemma
Torsdag: Arbete på arbetsplats
Fredag: Ledig!
Helg: Ledig såklart!

Önska kan man ju alltd göra, right? Haha, fast lär nog ta några år av arbete och pengar innan jag kan ha lediga vardagar och jobbvillkor som kan göra att jag kan jobba både på arbetsplats och hemmifrån. Det är så bra, för Mikael är precis likadan, jobba hemmifrån fast också på arbetsplats ibland! På de sättet jag vill arbeta på passar ju perfekt med tillexempel hälsocoach, kostuppläggning, träningsupplägg då man kan arbeta med de var som helst, om man inte har möte med sin kund.

Inspirationsrik utsikt

Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0