arbetsskrivande

På tal om arbetsskrivande..

Så trivs jag så fruktansvärt mycket att arbeta och plugga hemmifrån, ta en paus med en promenad och fortsätta arbetet inom sina egna tider och scheman. Jag är ett mycket självstädigt planeringsfrek som gärna har mycket planer och vet hur allt skall göras. Därför passar självstädigt arbete mig så bra. 

Jag vill verkligen ha möjligheten att jobba hemmifrån i framtiden... Sitta i sitt egna arbetsrum och få inspiration genom det stora panoramafönstret i sitt hus med utsikt över havet och naturen. Hur lockande låter inte det att "gå" till arbetet då?! Man slipper försenad kollektivtrafik till arbetet eller sitta i milslånga bilköer och slipper göra matlådor...

Dock är det viktigt att ha en arbetsplats med kollegor också, vilket ger den sociala arbetsplatsen alla behöver och man kan få utbyte av varandra och bolla idéer. Det kan vara svårt att skilja arbete och hemma, när man arbetar hemmifrån, då de inte finns en stark linje vid hem och arbetsrum.

Om jag skulle vilja önska skulle mina arbetsdagar se ut såhär:
Måndag: Arbete hemma
Tisdag: Arbete på arbetsplats
Onsdag: Arbete hemma
Torsdag: Arbete på arbetsplats
Fredag: Ledig!
Helg: Ledig såklart!

Önska kan man ju alltd göra, right? Haha, fast lär nog ta några år av arbete och pengar innan jag kan ha lediga vardagar och jobbvillkor som kan göra att jag kan jobba både på arbetsplats och hemmifrån. Det är så bra, för Mikael är precis likadan, jobba hemmifrån fast också på arbetsplats ibland! På de sättet jag vill arbeta på passar ju perfekt med tillexempel hälsocoach, kostuppläggning, träningsupplägg då man kan arbeta med de var som helst, om man inte har möte med sin kund.

Inspirationsrik utsikt

Angry face

projektarbetsdag

Sitter och arbetar hemma med mitt projektarbete.

Var så fruktansvärt trött igår, det var en lång dag igår... Gick upp 7 och kom hem 19.30, fullt med konståkning, bilåkning och såklart härlig team-dag, vi gjorde tacos och filmmys också. Men trött var jag så gick och la mig kl 20.00! Haha klockan åtta ja! Sedan vaknade jag vid 9.30, utvilad och go. Så jag hoppade skoldagen idag, slutade ändå halv ett. Men jag var fortfarande ganska trött. Så jag bestämde mig för att arbeta hemma idag på mitt projektarbete som gått bra.

Sedan vid 2 promenerade jag och Thelma ner till mormor och morfar i det härliga vädret och fick fika. Bra paus i arbetet. Nu är jag hemma igen. Jag har en inpackning i håret och ansiktsmask i fejjan. Gott e de!

Nu är det tilbaka till arbetet! Jag måste ju vara klar 1 månad innan alla andra för att jag behöver skicka in min bok för tryckning som kan ta en månad. Men detta gör jag med glädje, å det är så kul att göra ett helt arbete i stortsett hur man vill och det man älskar!


(Jag har bara slarvskrivit de jag skall ha med, skall renskrivas sedan)

Lite smygtitt på mitt arbete... som sagt bara kladd.

Nu måste jag fortsätta! För snart kommer Mikael, och då blir det inte så mkt plugg, haha :)

Angry face

before I die will I...

before I die will I...

Angry face

Onyttigt socker, eller nyttigt socker?!

Två bilder från studion. Här är bla. bild som jag skall ha i min bok, har fler träningrelaterade bilder som jag kan visa senare.


Chokladmuffins eller banan?
Vilken väljer ni?! Jag skall bara säga att muffinsen var fantastiskt god, haha!

Banan är en av fruktens sötaste frukter som innehåller mest socker av frukterna, ca 100kcl per banan, dock är det nyttiga sockerarter fast snabba kolhydrater. Banan är super efter träning, kroppen tar snabbt upp de snabba kolhydraterna och man får ut mer av sin träning! Bullshit för alla bars och drinkar gymmen säljer! Ät en banan!

Muffinsen har också snabba kolhydrater men tredubbelt antal kalorier och tillsatta ämnen.

Summan av kardemumman, det är mycket socker i båda nästan lika mycket dock skiljer sig kcl mkt, och så har banan nyttiga näringsämnen som godsaker saknar totalt!

Jag föredrar båda! Kanske muffins på helgen och banan på vardagarna? Fast jag fuskar med det!

 

Angry face

Isdag

Söndagen är här, sista träningen inför tävlingen om 6 dagar OCH vi har ingen tränare. Hah, yeeep. Vi 12 tjejer styr laget själv!

Min dag idag:

7.00 Klockan ringer
7.30 Linn hämtar mig och åker till Tuve ishall
8-9.30 Träning
10-14.00 Markträning & lunch
14.00 Åker till Lödöse ishall
15-18 Träning
20.00 Hemma!

En heldag med konståkning, jag älskar det! Men det är alltid svårt att gå upp tidigt en ledig dag och vara i en kall ishall. Inte nog med det, Lödöse ishall är en av de kallaste i sverige! Kul för världens frusnaste Denise!

(förra året i Lösöse)
Haha jag i rosa tröja... 4 tröjor och tre byxor & vantar, yeey!

Ha en fin dag, idag skall jag ägna hela dagen åt de jag brinner för! IS, konståkning, team!Angry face

Smakprov

Här får ni ett smakprov på "träningsbilderna" Några kommer imorn och resten på onsdag om ni vill se.

Denna övningen gillar jag, magträning, möta motsatt knä mot motsatt armbåge ooch snabbt byte.

Vi hissar snygga magar! Speciellt på killar då, right?

Angry face

"Ta en till bulle.."

Nu är det dags för vuxenkalas, fira mormor som fyller år. 70-nånting! De kommer självklart bli mkt tårta och godsaker... och träffa lilla släkten med småkusiner och min gudson. Förra veckan var vi på släktkalas hos Mikaels morföräldrar... det blir mycket godsaker i ett förhållande när man får fler äldre som vill bjuda på massa godsaker. Men det är bara mysigt, så det skall vara ju.

Haha, om man redan har ätit mkt godsaker men så säger mormor, morfar "Ta en bulle till!" Jag: Näää, de var jättegoda men det räcker nu! Dom: "Men du som är så smal... Ta en bulle till!" Jag: Ger mig och äter den goda bullen!"

Haha alla kan känna igen sig?!

Jag kommer bli en riktig bak-mormor/farmor. Det kommer alltid lukta nybakat från bullar till färskt bröd när barnen kommer! Jag gillar inte färdigköpta saker..... Uh, allt från mat och bullar som är färdigköpta är inte min grej! Det skall vara hemmagjort! Aldrig att jag kommer köpa färdiga bullar, aldtig nått jag gör nu heller. Köper aldrig färdiga saker.. frysmat är de värsta jag vet! Nygjort och hemmalagat skall de vara!


Dags att göra plats för godsaker i magen!

ha det fint! :)


Angry face

Torsdagskväll

I torsdags kväll överraskade älskling mig att vi skulle till stan, där såg vi invigningen på drottningtorget. Tove, danny var där som en minikonsert och självklart se talet av norrmannen som byggt upp hotellet, och ett sjukt coolt ljusspel och raketer.

Jag var på rundvandring i de nuvarande hotellet 2009 när de skulle byggas upp, och fick se allt från grunden och hur ritningar hur hotellet skulle bli, och vi fick ge förslag osv. Riktigt häftigt, de är så häftigt där inne, för om de har gjort som de sagt så skall mkt av den gamla posten vara kvar. Jag och M måste besöka hotellet någon övernattning, de är häftigt när man har en bakgrund och vart där inne när de byggdes och såg hur de såg ut innan.

Sedan blev de restaurangbesök, vi var mkt sugna på varm pasta i den isande kylan. Självklart är Pasta + ett självklart val då, stans bästa pasta! Ett mysigt avslut en vanlig torsdagskväll! :)

 

 

 

 

 

Angry face

Krångel

Ledsen men nätet på mobben har krånglat och inte kunnat bloggisa!

Angry face

hopphoopp

Försök och ta en hoppbild på 13cm klackar...
haha, jag testade bara att hoppa en gång (och blev bara en bild) för jag ville inte riskera att bryta alla ben i kroppen!
Jag kom väl 20cm över marken med nerdesta foten iaf, haha!
Angry face

Onsdag

Är på bussen påväg till Friskis & Svettis, idag skall jag hålla lektion där. Det blir en lång dag, skola 8-16.

Ville bara önska en härlig dag :)

Angry face

photos

Fått bilderna som togs i studion.
Foto: Fiona Louisiana

Guldlock?

Superkul var det, du är bäst min snygga fotograf! :D

Vill ni se hoppbilden på 13cm klackarna, hahaha?!Angry face

personlighetstest

Idag på psykologin gjorde vi ett personlighetstest...
Riktigt kul, dock får man lita på de man vill eftersom ett test kan ju inte direkt förklara hela min personlighet. Dock var detta testet en bra riktlinje.

Om ni ser T-poäng där nere i spalten?
Den säger vilken grad på personlighet man har.. Jämfört med befölkningen. I snitt ligger man på 50 på T-poöng om man har mer så är man mer "extrem'" av de personligheterna  om man har mindre än 50 så är man mindre av de personligheterna jämfört med befolkningen...
Jag ligger ganska mycket över på de flesta jämfört med befolkningen..  Jaja, ser bara det som positivt!
Angry face

Solsken

Påväg till stan för en gofika med kompis, sedan är de skola 12.30-17!

Underbar sol vi har idag, hade velat ta en härlig promenad! Bara det att skolan är i vägen.. Aja får unna mig lediga arbetsdagar när jag är rik!

Solglasögon på, helt klart!
Ha de gott så länge :)

Angry face

Godsaker på sommaren

Sommargodsaker!
Lite godbilder från sommaren, vill ha sommar nu!

Angry face

Photo

Jag snodde bilden från min söta fotograf dom jag också fick med på bild! Vi skall ses igen innan jag har alla bilder, lättare att föra över med usb än att skicka. Vi fotade 3gb det är fasiken mkt!

Jag tog några bilder med vanliga kläder, jag försökte också på med en hoppbild med mina 13cm klackar.... Hur gick det kanske ni undrar, haha ni får se när jag fått dem :D

När jag fått bilderna som jag skall ha, träningsbilderna, är det bara att pussla ihop min bok! Wiiih!

Angry face

Vinterland

Hej på er!

O herre vilket vinterland vi har idag! Jag som trodde våren var påväg :(Klockan ringde kl 6 och det var dags för konståkning! Sedan var jag hemma vid 9 och sov en timma, underbart!

Jag är nu mkt rastlös.... Har mummsat ischoklad så jag mår illa, och vill ta en uppfriskande promenad... Men hm skall jag? Orkar inte att de läcker in... Men vill ändå. Hundarna är ju helt galna i snön, att fånga snöbollar och äta upp dem är det bästa tkr de!

Aja får se hur jag gör, jag och Mikael skall på släktkalas sedan.
Ha de gott så länge :)

Angry face

suddsuddsuddigt

Bjuder som attans på bilden + att en mamma med en systemkamera som inte klickar.... bara suddigt, well well!


Angry face

Lyx

Köpt godsaker, lyxiga muffins! De skall vara med i fotograferingen sedan skall vi mummsa upp dem :-D

Angry face

Påväg

Påväg t stan... Fixad och klar typ, bjuder på en bild, ser lite sur ut hah aja :) jag skall stanna och köpa två saker på vägen. Något mummsigt... Som skall vara med i fotograferingen!

Angry face

Fotografering

Vet ni vad jag skall göra idag?

Troligen inte?! Idag är det dags för plåtning i en studio, åh skall bli så kul. Huvudsyftet bokade jag in detta för att jag skall ta bilder till min bok (jag håller på med en speciell bok i projektarbetet) Vet ni temat? Gissa, hah inte så svårt... något jag brinner för... just de... Hälsa!

Men sedan skall vi försöka ta vanliga bilder om vi hinner. Jag är supertaggad! Det kommer bli så kul, jag älskar att ta foton, eller det är ju inte jag som ska ta, men stå framför dåda. Och äntligen kan jag få lite nya bilder så jag kan skapa en ny header... för denna som jag har nu är bara i nödfall.. för jag har verkligen inga bra bilder. Men lovar att visa upp resultaten!

1 år sen... har förändrats en del.. iaf hårfärgen.

 

Angry face

behind the scenes

Ja bakom kulisserna i min mobb! Haha ca 1000 sånna bilder av mina 3500 i mobben! Någon annan också? Oh just me?!

Angry face

förändrats?

Förändring?

bara hårfärgen som förändrats, men det gör väldigt mycket. Ett år äldre också! Hela 18år och 7 månader är jag nu! Jag tycker jag ser jätteliten ut på vänsterbilden... en liten flicka.

Vad passar jag bäst i? Jag vet faktiskt inte... Men nu kommer jag vara ljushårig ett bra tag

Angry face

Änglahår

Hejsan tokbollar!

Jag är på superduper humör, av någon okänd anledning?!

Har testat vågtången från OBH- nordica precis, och jag hissar den ända upp i flaggstången... Bäst helt enkelt! Kommer använda den flitigt. Jag älskar änglahår. Bjuder på några egotrippade bilder, men jag älskar resultatet!

Angry face

Japansk körsbär

Sitter på sista lektionen, psykologi B på kungsportsplatsen. Köpte med mig te med smak av japansk körsbär, supergott!

Angry face

Nya paket

Hämtade ut 2 paket på posten idag. Jag hade beställt En ny locktång, min gamla är halvt sönder typ. Och en vågtång, jag tkr det blir så fint vågigt hår.

Happy :)

 

 

 

Angry face

Onsdag

Började 9 och Kl 14 är det dags för idrott och ledarskap på Friskis & Svettis! Vi håller egna lektioner och nästa vecka är det min tur. Slutar för dagen 16 tror jag sedan är det hem för att ta det lugnt.

Hah la ju ut bild på kvällssnackset i förrgår, nyttigt! Men igår blev det chokladpraliner på kvällen ist, men det är ok :) och ack så gott!

Angry face

Kvällssnacks

Dags för kvällssnacks! Ist för gårdagens chokladbollar till kvällssnacks byter vi ut de mot nyttigheter som frukt och grönsaker. Ja, jag varierar verkligen från sötsaker till nyttigheter... Jag bryr mig inte direkt vad jag äter utan tar det jag är sugen på. Då mår jag bra! Gör det som känns bäst för dig, men med måtta!

Jag äter alldeles för lite grönsaker nu och får påminna mig själv. Men till mat då är det godast med bara mat, jag får ta grönsakerna vid sidan om, som här.

Gott knaprigt kvällsgodis! :)Angry face

Nytt schema

Ny vecka och nya kurser!
De flesta kurserna är B kurser, men detta schemat är så mkt bättre än förra.

Skönt att kicka igång veckan med drama en måndagsmorgon :D
Ha det gott så länge!

Angry face

Snacks, My diet?

Dagen igår bestod av massa snacks och choklad... vrf byta det mönstret idag haha. Pizza och chokladboll har snackset vart idag. My secret diet? Haha, no just kidding?! Or do I?!

Iaf på gymmet nu, ha det gött!

Angry face

Biotime

Tog en fika innan på bergakungen och nu är det massa snacks och bio som gäller.

Kram :)

Angry face

Fiskis

Dagens middag: fisk, potatis & sås

Jag älskar fisk och det är sååå nyttigt, mumms! Favoriten är torsk!

Angry face

Kort och lugnt

Har nu klivit in på gymmet. Blir mkt lugnt, går ba lite. Sedan blir det hem för middag, är så hungrig så stannar inte här så länge.

Angry face

Silverguld

Innan jul köpte jag dessa snyggingar!
Två naglack i guld och silver, och set är verkligen en riktig silver och guldfärg det blir inte en tråkig och dassig färg utan den är mkt intensiv och glittrig.

Isadora tycker jag är absolut bäst vid naglack, de sitter som en smäck och borsten är så mkt bättre än i andra.

Sjukt snygga tkr jag och piffar lätt upp en enfärgad svart outfit.

Isadora 69kr/st

Angry face

Tillbax till skolrutiner

Onsdag den 11 januari... Och nu är det dags för skola!

Började dagen med god med ägg och står nu och väntar på en 20 min försenad buss som nu gör att jag kommer försent, well well västtrafik heter det!

Idag blir det ledarskap och webbdesign, I guess. Onsdagar brukar ju vara 8-17, men tror inte de idag, kanske...

Ni får ha en fin dag, nu har väl ändå alla börjat skolan? Aa eller alla utom pojkvännen som ligger kvar och sussar sött.. Aja jag fick ligga kvar i varm säng när han jobbade.

Kram :)

Angry face

Sss

Snö snö snow schnee!

Det snöar! Är i skolan och har framtidsdagar. Utanför fönstret har hela Näckrosdammen blivit vit.

Dock tror jag att de kommer försvinna men dags att njuta av de lilla.

Angry face

School time

Påväg till skolan nu.
Dags för årets första skoldag och min allra sista termin på gymnasiet. 149dagar kvar till studenten!

Sedan åker jag hem till älsklingen och måndagsmyser. Ha en fin dag :)

Angry face

Färgglad mat

Idag gjorde vi egen Tonfisksallad till lunch.

Mycket gott blev det. Vi valde vilka grönsaker vi gillade och snabbt och enkelt var det klart. Haha ser ni vems tallrik som är vems? ( min o mikaels) Jag vann en puss i tävlingen för uppläggning iaf. Eller vad säger ni? :-)

Maten blev också mkt färgglad, precis som den skall vara. Tänk på att äta så mkt naturliga färger i maten som möjligt för då får du i dig näring och vitaminer i alla sorter. Tänk att du skall måla en tavla och behöver många färger på paletten!

Angry face

Färgklick i mat

Idag gjorde vi hemmagjord Tonfisksallad till lunch.

Tog de grönsaker vi gillar och snabbt och klart, o klick creamfreige. Haha ser ni skillnaden på tallrikarna, vems är vems? Jag vann en puss för uppläggningen på min tallrik iaf. Eller vad tycker ni?

Angry face

Ya!

Konståkning, Yep!

Trött som satan i gatan, meeen bara att rycka upp sig och se glad ut när väckarklockan ringde kl 7 den sista sovmorgonen på lovet. Och ta sig in i n iskall ishall, underbart med konståkning, ja!

Angry face

Återhämta kroppen av mat, kolhyd

Hemma från gymmet och affären. Nu blir det smarrig middag. Efter träning har man förbränt alla kolhydrater och extra viktigt att fylls upp nivåerna igen. Annars blir du trött och seg och kroppen återhämtar sig inte.

Vad tror ni med dessa matsaker?
Joooooo carbonara :-D

Angry face

Gymtime

Nu har jag mött upp M, och nu blir det gym! Det blir mage eller rygg. Sedan blir det hem för god middag och konståkning imorgon morra.

Ha det fint sålänge :)

Angry face

Ofin efter regn

Hejsan!

Ledsen för dålig uppd. Nu är jag påväg hem från Mikael som åkt till jobbet. Uu trodde det inte regnade och gick till bkpln från Eriksberg och nu ser jag inte fin ut vill jag lova haha. Skriver mer sen, kram :)

Angry face

Pannkaksälskare


Dagen började med försvoning...
Min mobil dog inatt och ringde inte när den skulle. Som tur rinde min mänskliga klocka, 15min efter. Dock vaknade jag 5min innan jag skulle åka, så jag fick ta en frukt i farten och köra mot Kungälv för konståkningsträning. När jag kom hem var jag vrååååålhungrig! Vad är inte mer perfekt att när man uppnar dörren doftar det nygräddade pannkakor! Oh, I'm in heaven! Åt hur många som helst och proppmätt!

Jag kommer alltid vara ett barn när det gäller älskandet av pannkakor, det är såååå gott! Speciellt med färska bär. Idag hade jag honung på pannkisarna, också gott!Angry face

My goals

Det där med mål.. Som sagt sa jag att jag knappt har haft några mål. 
Men nu när jag tänker efter kan jag skriva några mål för 2012:

1. Sista terminen i gymnasiet skall jag få minst 80% av kurserna MVG och resten 20% VG.
2. Jag skall hålla träningen på en lagom nivå, inte överträna. (det är lite ospecifikt men jag håller det för mig själv)
3. Jag och Mikael skall besöka Paris under 2012. (kanske inget mål, men det skall vi göra när vi får tid detta år)
4. Efter studenten vill jag plugga vidare på GUNI, om inte: jobba 1år!
5. Jag skall spara minst 400kr varje månad från mitt studiebidrag 1050kr... Alltså leva på 650kr i månaden!

Angry face

You go girl!

Love Tyra!
Gammal video, men för er som missat, se båda! Tyra är så freaking goood!
Så jäkla rätt!
Angry face

Täänder

För någon månad sedan var jag och slipade mina tänder. Jag ser jättestor skillnad, kanske inte ni, men de brukar vara att man ser det mest själv.

Ser ni skillnaden på de 2 framtänderna?
Förebilden är den mörkare...
Efterbilden är den ljusare...

ja var superglad när det blev gjort haha :) Nu ser jag knappt någon skillnad längre. Men nöjd ändå. :)

Angry face

We always live in heaven

I julas fick jag helt perfekta julklappar, lätt de bästa julklapparna ever!

Jag och Mikael bestämde en julklapp tillsammans som vi skall göra. Vi båda gillar mer prestenter och överraskningar när vi gör något tillsammans. Så våran gemensamma julklapp blir en RESA TILL PARIS!
Det skall bli så underbart. Dock är det inte direkt tidsbestämt, men iaf under 2012. För nu i sista terminen i gymnasiet och Mikael på chalmers kan man inte direkt åka iväg bara sådär, så vi får ta det i närmare tid. Men det blir en weekend. Så underbart!

I och med detta att vi bestämde denna julklapp tsm och inte skulle köpa så mycket mer i julklapp. Fast vi sa att vi inte skulle köpa något mer så köpte jag en kul sak och vetni..... Då kommer han med väääääärldens present! När vi bestämt att vi inte skulle köpa så har han beställt en Parduo på ett spa. Det är en sådan parbehandling för par, man gör behandlingarna tillsammans och samtidigt, om ni vet! Nu skall vi bara välja spa, antingen nya ST: Jörgen spa som ligger granne med oss eller Hagabadet. Så underbar min prins är!

Jag blev såklart superduper xtra 1000gånger glad haha! För jag ääääälskar verkligen spa, men lite förvånad för jag har nämnt innan att jag tycker att vi skall åka på spa, men han har då vart tveksam och inget för honom... Men nu överraskade han med parduo, helt perfekt!

Jag och älskling i en svit på Salt & Sill i augusti (min 18års-present av gullet)

På vårt tak hade vi vår egna och enda jaccizi på taket. Jag rekomenderar verkligen alla att åka hit, titta tillbaka i mitt arkiv i augusti får ni se mer. Hotellet är nytt och superfräscht och hotellet är flytande på vattnet.

Sitta i varm bubblande jaccuzi i soldnedgången med sin käraste och mysa var obeskrivligt (med lyxiga tryffelpraliner måste tilläggas av chokladälskaren haha)

We always live in heaven

Från hemmasittande myskvällar till lyxiga svitar, bara vi är tillsammans är allt komplett!

Angry face

Goals

Nyår har passerat och idag är det 2 januari.Många ser och använder nyår som en milstolpe för att starta ett nytt liv, nya mål och nya möjligheter. Det flesta handlar om hälsomål, äta bättre, träna mer, sluta röka, sluta dricka och äta godis... Fine, det är jättebra att man sätter mål, det är då man kommer någonstans med livet och man får det bekräftat men får jag säga en sak och hjälpa er?

Man är forfarande den samma person 31 december som den 1 januari... Många säger att de vill som jag nämnde innnan förbättra sin livsstil och bli en "ny" människa. Du är fortfarande den samma person med samma personlighet och bakgrund, du kan inte sudda ut ditt förflutna för de är ändå du. Dock kan man fokusera mer på framtiden genom mål.

Jag har aldrig haft ett stort nyårslöfte... Eller jo, jag hade ett nyårslöfte när jag var 12 - inte äta godis, chips osv på 1 år! Jag klarade det! Jag var 12 år alla barn åt godis, det var en massa kalas och frestelser. Men jag klarade det, 12år! Jag tyckte det var ganska strångt. Åren efter det har jag inte alls vart godissugen eller jag är inte särsklit förtjust i godis, skulle aldrig gå och köpa en godispåse själv. Men det är mitt ända nyårslöfte.

Jag menar jag ser ingen skillnad på att sätta mål den 30 Maj eller den 1 Januari, jag ser ingen skillnad. Det är inte dagen som gör att man klarar det.. Jag ser mig fortfarande som samma person med samma "kanske" hälsoproblem, för den som röker oavsett datum. Men eftersom nyår är kännt för att sätta upp nya mål har många hakat på den trenden. Jag förstår ändå innebörden att det är nytt år och man skall sätta mål för hela nya året.. Det är ju så man gör inom företag, likså kan vi människor göra personliga mål också. Jag förstår det... Jag vill bara få sagt att i alla fall för mig spelar det inte en stor roll vilken datum jag bestämmer mig för dessa målen för jag börjar följa de direkt ändå..

Många tänker mitt i sommaren i bikinitider "Åh, nästa år skall jag sluta äta godis!"
Bullshit! Börja NU! När du sagt meningen, det är då du skall börja! Om du börjar direkt och strängt så lovar jag att då håller löftet bättre än om du drar ut på det! Jag drar aldrig ut på mina saker, gör det direkt så blir det gjort är min mening! Det gäller allt, plugg till träning.

Mitt tips är alltså att inte dra ut på det, sätt igång på direkten!
Och... När du skall sätta upp mål så rekomenderar jag att specificera dina mål:

INTE: Jag skall träna mer!
ISTÄLLET: Jag skall träna minst 2 ggr/v!

INTE: Jag skall sluta äta godis!
ISTÄLLET: Jag får bara lov att äta godis/gottigheter på lördagar!

INTE: Jag skall plugga mer!
ISTÄLLET: Jag skall plugga minst 2h varje vardag utanför skolan!

Ser ni skillnaden?
Ni skall specificera era mål. Det är alldeles för stort och abstrakt mål att bara säga "Jag skall plugga mer!" Du måste ha mer riktlinjer då är de mycket lättare att följa. Gör hellre riktiga men få mål istället får många och ospecificerade.

Jag läser en kurs MT (mental träning) där vi printas in att hur man skriver mål osv. Bland annat använder oss av SMART mål... Det är en riktigt bra riktlinje när man skriver sina mål inom vad som helst. Kolla bilden och använd den:

Ja det var mina åsikter och tips om nyårsmål! :)

Sätt nu igång om du vill ha mål för 2012


Angry face

Yääh

Btw så vaknade jag med världens träningsvärk... Hah ja vi hade en utmaning igår om vem som klarar mest armhävningar och armbrytning. På tårna såklart... Jobbigt speciellt när man hade en pojkvän över sig som tyngd, haha galeet men kul.

( slitna på MAX )

Angry face

2012

Hej på er nu på 2012 talet!

Igår blev en bra kväll, som sagt träffade tjejjorna och sedan vidare till M o hans kompisar. Allt blev jättebra, skitkul! Sedan avslutades morgonen på MAX, kl 4! Fast jag gillar ju inte sån mat så jag nöjde mig med vatten haha, var ju inte hungrig direkt. Vi skulle ta taxi hem men vi blev körda och låg i säng vid 5. Fast vi fick gå en bit hem, med mina 13cm klackar o vingliga ben skulle vi ta oss ner från en lerig brant backe i sannegårdshamnen, haha! Jo men de gick skrikandes och glidande ner.

Sedan vaknade vi vid 11, ja vi är ju ändå ganska morgonmänniskor o kan inte somna om. Halva dagen gick åt till soffan och tv, illamående o springandes till toa 3 ggr, us!

Sedan tog vi en kort promenad, skönt med frisk luft. Nu är det fortsatt mys!

Hoppas ni hade en fin kväll :)
(haha varje år har vi tagit på nyår när vi skall åka iväg en bild i spegeln i hissen, nu missade vi det när vi åkte o tog en när vi kom hem vid 5 ist... Rätt slitna och mitt hår är helt ruffs, aja så de skall va!)

Angry face

RSS 2.0