Kaffeälskaren som inte dricker kaffe

Kaffe kaffe kaffe, åh jag älskar kaffe!
MEN, jag har fått slita mig från kärleken till kaffe... Jag älskar verkligen kaffe, lukten av nybryggt kaffe är så gott! Sitta på ett mysigt cafe och beställa en härlig stor kaffe, jag älskar kaffe! Men som sagt, jag har fått slita mig från frestelsen.. Min kropp tål inte kaffe! Kaffe är extremt starkt och jag har en extremt känslig kropp. I hela mitt liv har jag haft en känslig mage (magkatarr hela mitt liv) och inte kunnat äta allt, det har blivit bättre med åren och jag kan äta mer och mer saker, dock inte kaffe! Jag får fruktansvärt ont i magen av kaffe, kramper  och kaffet lockar fram magkatarren.
Åh, jag som älskar kaffe... älskade, älskar fortfarande! När jag började dricka kaffe kände jag inte av någonting.. började när jag va 15-16 och nu när jag är 18 kan jag inte ta en droppe. En vanlig dag drack jag 3 koppar kaffe per dag.. Nu dricker jag ingenting... Dock unnar jag mig en kopp då och då.. Kanske 2 i månaden.. istället för 84 i månden.. shit, drack jag så mkt?!  
Jag får offra mig för mitt älskade kaffe, men man skall lyssna på kroppen! Nöjer mig med att lukta, de räcker faktiskt! Jag har bytt ut kaffe mot te... Åh, jag älskar te!
Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0