love figure skating

Återigen taggar vi för konståkning ikväll. Fast inte så sent idag, 21-22 bara, sen bär det av till min kärlek för gos. Jag har redan fått massa påskgodis och godsaker... Såklart får man unna sig när det är högtider. Jul och påsk tror jag att jag äter mest godis.. gör inte ni?
Kungälvspokalen -12
Så mycket kärlek jag öser över denna sport... Ja, konståkning är helt otroligt!
Jag vet inte vem jag hade vart utan konståkning, ni som ej har en kärlek till sport allltså ni har missat något otroligt underbart. Men det är inte försent att börja i någon sport när man är äldre, aldrig.. Dock tror jag inte man kan få exakt samma känsla än om man hållt på med sin sport i hela sitt liv. Sport har i hela mitt liv vart en viktig del av mitt liv och mig själv, jag anser att ett förhållande till en aktivitet är mycket mycket viktigt, speciellt när man är mindre. Det bygger upp ens personlighet, självkänsla och självfötroende, ger glädje, sammarbete mm... och är veerkligen så mycket mer.
Haha jag har en plan över mina barn, såklart får de hålla på med vad de vill och man skall aldrig pressa, dock så skall jag absolut försöka inspirera dem till underbara kosnståkningen. Sedan hästar såklart som också är en del av mitt liv, och dans & balett.
Sådana sporter brinner jag mest för.. Jag älskar att spela bollsporter också, dock har jag inte samma förkärlek till dem.. Det är inte samma sak! Det finns inget konstnärligt. aja nog om detta.
Nu kom jag och tänka på ämnet vid könsuppdelning vid sporter... Många av er tänkte säkert när ni läste att jag vill inspirera mina barn till konståkning, ridning, dans, balett.. Att "men om det blir en kille då?!" Erkänn att ni tänkte det?! Aja, jag tycker könsuppdelning bland allt är gammaldags... rosa som blått låt vafan vem som helst få ha på sig vad som helst!
Åh, jag börjar alltid babbla om något annat, nog om det.
Ta hand om er! Kram!
(dock kommer hemsidan dröja då jag glömde att de var påsklov nästa vecka, och jag kan bara arbete med den i skolan, men snaaaaart)
Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0