Invigning

Idag var det invigning av vm i skandinavium!

Invigningen var grym, jag satt med rysningar i 1h och är så peppad inför tävlingen! Så mkt endorfinrus o rusningar! Invigningen var såklart ett program med flaggor, med grym musik btw. Sedan var det singel uppträdanden och Christopher berntsson gjorde ett mirakulöst nummer med en flygande stav, hur coolt som helst. Sedan hade världens sötaste småbarn( skridskortjejer med hjälm ) ett nummer, de var underbart söta! Sedan var det lottning osv. Sverige fick typ bra startnummer (17).

Sedan kl 21 hade vi "träning" hur hela prisutdelningen skall gå till med mera. Det gäller att inte snubbla med en jättelång långklänning och höga klackar framför hela skandinavium, hehe! Aja de gick bra och var klara 22, nu är det bedtime, för att orka resten av helgen.

Godnatt ( uppdatering under vm kanske kommer)

Angry face

12-14 april

Idag är det invigning för VM Team konståkning, 19.30!

Artister och show, självklart är man där!
Angry face

Woho

Hello!

Jag skall ju vara prisutdelare på VM konståkning nu i helgen i Göteborg.

Så Idag hade äntligen de special-beställda klänningarna gjorda av LARS WALLIN från Stockholm kommit! Iiiih! Jag skall bära en klänning som Lars Wallin har gjort till MIG! Jag hoppas ni vet vem de är... En känd designer som designar och syr klänningar till kungafamiljer och stora stjärnor!

Idag var vi därför i skandinavium för att prova klänningarna, få pass och tröjor. Klänningarna var enkla men vackra. Fick en riktig goströja (den blå) och 6 biljetter för VM, haha någon som vill ha?

Mer om VM sedan, nu måste jag sticka till nästa träning i Kungälv, konståkningsträning. 22-23, ha de gött!

Dock kommer jag använda typ 3, så den som får dom får sitta lite själv då jag inte är på platsen hela tiden... Men vafan gratis?

 

Angry face

Ge mer

Ta större chanser - än andra tror är säkert
Engagera dig mer - än andra tror är klokt
Dröm mer - än andra tycker är praktiskt
Förvänta mer - än andra tror är möjligt
Angry face

love figure skating

Återigen taggar vi för konståkning ikväll. Fast inte så sent idag, 21-22 bara, sen bär det av till min kärlek för gos. Jag har redan fått massa påskgodis och godsaker... Såklart får man unna sig när det är högtider. Jul och påsk tror jag att jag äter mest godis.. gör inte ni?
Kungälvspokalen -12
Så mycket kärlek jag öser över denna sport... Ja, konståkning är helt otroligt!
Jag vet inte vem jag hade vart utan konståkning, ni som ej har en kärlek till sport allltså ni har missat något otroligt underbart. Men det är inte försent att börja i någon sport när man är äldre, aldrig.. Dock tror jag inte man kan få exakt samma känsla än om man hållt på med sin sport i hela sitt liv. Sport har i hela mitt liv vart en viktig del av mitt liv och mig själv, jag anser att ett förhållande till en aktivitet är mycket mycket viktigt, speciellt när man är mindre. Det bygger upp ens personlighet, självkänsla och självfötroende, ger glädje, sammarbete mm... och är veerkligen så mycket mer.
Haha jag har en plan över mina barn, såklart får de hålla på med vad de vill och man skall aldrig pressa, dock så skall jag absolut försöka inspirera dem till underbara kosnståkningen. Sedan hästar såklart som också är en del av mitt liv, och dans & balett.
Sådana sporter brinner jag mest för.. Jag älskar att spela bollsporter också, dock har jag inte samma förkärlek till dem.. Det är inte samma sak! Det finns inget konstnärligt. aja nog om detta.
Nu kom jag och tänka på ämnet vid könsuppdelning vid sporter... Många av er tänkte säkert när ni läste att jag vill inspirera mina barn till konståkning, ridning, dans, balett.. Att "men om det blir en kille då?!" Erkänn att ni tänkte det?! Aja, jag tycker könsuppdelning bland allt är gammaldags... rosa som blått låt vafan vem som helst få ha på sig vad som helst!
Åh, jag börjar alltid babbla om något annat, nog om det.
Ta hand om er! Kram!
(dock kommer hemsidan dröja då jag glömde att de var påsklov nästa vecka, och jag kan bara arbete med den i skolan, men snaaaaart)
Angry face

Dance, love, sing and live

Dance like no one is watching
Love like your first love
Sing like no one is listening
Live like heaven is on earth


Angry face

Älskar ägg, tur att de är påsk

Dagens frulle blev espresso yoghurt med honung och torkad frukt och frön, och 2 ägg.

Inatt somnade jag 2, vart helt speedad när jag kom hem efter träningen, ville inte sova då ju. Nu är jag påväg till skolan, skall ha seminarium i psykologi, sedan skall jag köpa tonfisksallad o sen blir det att tagga gym!

Angry face

Give me energy

Sitter och snaskar i mig djungelvrål för att få upp blodsockret... Även om jag vet att man nivåerna blir ännu lägre och tröttare än förut... Bättre och ta en banan, men men.

Som sagt försöker bli pigg för att sedan åka t Kungälv och träna K. Skulle vilja ta en promenad för att få frisk luft och bli piggare, men gillar inte att gå i skogen när det är mörk :(
Aja taggar nattträning, hemma lite innan tolv typ då är det marsch i säng, ha det!

Angry face

mittendagen

Onsdag:

11-16 skola
Hem, plugg
22-23 konståkning
Är det verkligen onsdag idag? Dagarna bara flyger förbi och nu är det mitten av veckan, sjukt! Jag vill inte bli en dag äldre ju! 18 är bra... eller 21 är en bra ålder, men inte inte äldre! Well well, har någon lyckas stoppa tiden.... Nä? Då lyckas väl inte jag heller.
Idag blir det plugg och hur skall jag lyckas hålla mig vaken för att åka och träna konståkning typ mitt i natten?! Ja, det är mitt i natten när man lägger sig kl 21, en barnunge som jag. Men för mig är det viktigt med sömn, då pluggar, tränar jag och mår bättre. Eller okej.. jag börjar fixa mig kl 21 (om det ej finns bra på tv) sedan lägger jag mig i sängen och surfar igenom alla "måste" bloggar... Sedan står kl på 23 och då försöker jag blunda. Haha!
( 1 år gammal bild)
Dags att starta den långa dagen med en ordentlig grötfrulle!
Angry face

jobbar på hemsidan


Hoppas allt är toppen med er, själv är det mycket plugg och äntligen klar med projektarbetet men har kvar projektrapporten och redovisningen + alla andra kurser= extemt krävande och mycket tid för skola...
Men jag är väl en bra bit på min egna hemsida som jag gjort från botten också... vill ni se den? Får väl länka den sedan. Dock gillar jag inte att visa halvfärdiga saker utan vill visa när jag är 100% nöjd. Men man kan aldrig bli klar med en webbsida, finns alltid något att justera. Dock är min hemsida väldigt enkel och ren... Jag är ju trots allt ingen webbdesignutvecklare...
Snart kanske....förhoppningsvis nästa vecka, eller redan på onsdag?
Jag gör mitt bästa!
Kram på er! :)
Angry face

RSS 2.0