En fräsh start

Har precis haft en behövlig refresh av Denise..

  • Smörjt in mig, från topp till tå med granatäpple bodylotion.. MMm vill typ äta upp mig själv, luktar så gott!
  • La på en ansiktsmask från Marykay (obs man kan inte le, den typ förstelnar hela fejset så man kan inte göra någonting, inte ens äta typ då stramar det..) Men den är riktigt bra, huden blir som ny bebishud.
  • Sedan blev det smörjning och peelade av mina fötter, sedan la jag bara över en lätt pärlemofärgat naglack.
  • Samma med manikyren, smörjning, fixa nagelbanden och la på samma naglack där med. Tänkte ta ett turkost, en ritkigt fin vårfärg, men det blev lite mer diskretare denna gång, pärlemo skimrar jättefint i ljuset. Det är från NIVEA, calcium power, stärker naglarna vilket behövs otroligt på mina naglar... Sedan lägger jag på ett genomskinligt över.. Hade inget underlack så tog genomskinligt underst också.. Hänger ni me? 1. underlack (genomskinligt) 2.Lack (pärlemo) 3. överlack (genomskinligt)
Håller så mycket bättre och du slipper att de faller av efter någon dag. Sist jag gjorde franskmanikyr så var jag väldigt noga med detta. Och vet ni? Manikyren höll i mer än två veckor.. Den kunde hållet längre, men jag tröttna. Det är bra tycker jag, duschar ändå varje dag och tvättar händerna typ 6ggr per dag.. Så det lönar sig!

Right now..

Ser det ut som jag har en smal arm? råka kapa den... men jag har inga smala armar. Jag försökte övertyga Mikael att jag är biffig, att jag verkligen har speciellt biffiga lår.. Men han skratta bara till svars.. Men jag är det! Jag skall allt visa er! I am a muscular woman! haha

Nu är jag hungrig, igen! Hungrig ofta precis när man tränat, men det är naturligt. Äta skall man, annars dör man! Håll inte emot om du är hungrig, ät bara, no big deal!

Angry face

Kommentarer
Postat av: Ida

Fin blogg<3

2011-05-11 @ 20:46:55
URL: http://idaamandusson.blogg.se/
Postat av: MELI - Musik/Frisyr/Mode/Makeup!

Dagens blogg är utsedd, kika in om det blev du och anmäl dig till den nya omgången! Kom ihåg, du får gärna anmäla dig igen även ifall du vann!! Snabblänk: http://mmeeli.blogg.se/2011/may/onsdagens-vinnare-ny-omgang-1.html

KRAM

2011-05-12 @ 01:09:01
URL: http://mmeeli.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0