En måndag

Hej hejsan :)

Dagen idag började med att vi själva skulle hålla i idrottslektionen imorse på Heden, gick väl oki. Sedan hade vi Nationella prov i tyska 4, hörövning. Det kändes faktiskt riktigt bra ändå... Får hoppas att magkänslan visar rätt! Efter provet gick vi till fröken olsson och tog en god lunch och gott te för att sjunka maten. Sedan har väl bara dagen rullat på.

Sitter nu här och har pluggat och gjort klart en engelska inlämning.... Så får jag ett mail ifrån läraren när jag är klar, nähä nu skall vi tydligen inte göra denna inlämningen... Kul, helt i onödan då jag kunnat lägga plugget och energin på viktigare plugg. Aja, lämnar in i vilket fall, det visar på ambition!

Nu skall jag krypa ned i soffan med en filt. Kanske ta en glass....? Hah ironiskt nog så skrev jag om ett inlägg om sötsug precis innan.. Spela roll, jag älskar glass och jag får äta vad jag vill!

Härligt väder idag också, väderprognosen har sagt att det skulle bli regn och moln, men icke idag tack och lov. Dock lite blåsigt om man får vara bortskämd.

Ha det göttans! :D
Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0