Sallad + köttfärs= ?

Precis ätit en god tacos-middag, mums!

Fast jag orkade inte kleta med bröd så la bara upp på tallriken. Visste ni att jag började gilla tacos för mindre än 2år sedan.. Jag avskydde det innan! Men som mycket annat har Mikael lärt mig att älska det, samma med jätte mycket andra matträtter som jag tidigare avskytt som jag nu älskar pågrund av älskling av någon anledning? Bra iaf!

Salladsberg på tallriken; isbergssallad, gurka, majs, ananas, fetaost & en tomat (är ej inte överförtjust i tomater) + lägga på köttfärs ( ej gjort på bild) & cream friege*

Gott va! När det är soligt och varmt ute vill jag oftast ha kall mat så som kycklingsallad eller något i den stilen & tacos är ju grymt gott!

Dock så fick jag inte mig några kolhydrater i denna måltid så det får vara extra noga med det till kvällsmålet! Kolhydrater är jätteviktiga och det skall man inte utesluta från en hälsosam kost. Dock behöver man kanske inte trycka i sig 10 mackor eller en hel tallrik potatis/ris på en dag, men i rimlig mängd mår kroppen som bäst. Luras inte av alla LCHF-metoder att utesluta kolhydrater, kroppen är byggd för att inta och jobba med det. Speciellt om du tränar skall du äta mycket kolhydrater då det är de kroppen bryter ned före fett. Om du tränar snabb kaloriförbränning (springa, cross, cykla) bryter du ned en stor del procent av kolhydrater innan du bryter ned fett. Därför måste du lagra upp kolhydratbehovet extra vid träning. Det är kolhydrater som ger dig energi!

Det bästa tipset jag har är att "Ät lite av allt" Både från vetegroddar till en kanelbulle. En varierad kost i rimlig mängd, då mår kroppen som bäst!

Det var allt för mig, var inte rädd för kolhydrater! Jag är extra svag för potatis och varmt/rostat bröd, kan äta hur mycket som helst!

Angry face

Kommentarer
Postat av: Anonym

man får ju energi av protein och fett också.... kroppen behöver inte socker! men långsamma kolhydrater är la bra för magen osv ahhah

2011-06-27 @ 09:14:53

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0