Svar..

Svar:

Hej :)

Jag har ett eget träningsschema (på kroppsdelar) jag följer mer eller mindre, ibland hårt och ibland bara det jag känner för. Jag känner inget tvång att träna och äta på ett visst sätt. Jag gör det för att jag vill, jag mår bra av att träna och och äta bra, mycket mer energi! Det är inte motvilligt att gå till gymmet, jag gör det för att jag tycker det är kul och det leder mig till mitt mål för kropp och hälsa. På ett vis kan man se det att jag tvingar mig till gymmet för att må bra och nå mål, men det kan man bara gämföra med tex. Om man vill ha ett MVG i skolan, då får man plugga! Jag ser träningen ur samma perspektiv, ett måste men ändå något jag starkt vill satsa på och lyckas.

Det där med ångest.. Jag mår inte dåligt om jag hoppar över en måltid eller äter sämre en dag. Shit man lever en gång och skall unna sig godsaker och leva som man känner för. Dock skulle jag aldrig gå med på att inte träna på en månad. Ok där erkänner jag! Om jag inte får träna och jag har för långt uppehåll då kan jag känna ångest. Om jag har mer än 3 dagar uppehåll går det mig på nerverna! Dock när man reser bort så glömmer jag träningen och har massa annat att göra! Då känner jag inte ett dugg ångest.*

(*måste tillägga att ångest är ett väldigt starkt ord och jag kommer inte på ett mildare ord... Jag letar efter ett annat ord, men jag kommer inte på det.. Så riktig riktig ångest har jag inte! )

Varken träning eller mat har gjort att jag undvikt saker. Om jag egentligen skulle träna, men tjejjerna frågar om vi skall hitta på något väljer jag såklart bort träningen. Träningen är något jag prioriterar mycket högt, dock inte så jag skall behöva undvik andra roligheter. Samma är det med maten, klart jag tar en kladdkakebit en lördagskväll, eller bakar kokosbollar en onsdag! Jag unnar mig av det goda livet, men ser till att det inte blir en vardaglig rutin. Tex. Jag skulle aldrig gå in själv och köpa en godispåse! No way! Om man skall ja tjejkväll, visst! Men inte till mig själv! Det är inget som lockar då jag inte ens tänker den tanken att köpa godis till mig själv.

Så svar på din fråga blir väl att jag är ganska chill på det men har riktlinjer. Jag kan fuska med godsaker, men jag fuskar aldrig med träning! Hoppas du fick svar på din fråga. Det är jättekul att jag inspirerar till ett hälsosamt liv, och det är jättekul när ni ställer frågor, fortsätt med det! Jag svarar på allt!

Kram :)

Lev som ni vill, men att ha riktlinjer är bra!

 

Angry face

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för långt och bra svar:D

2011-07-12 @ 14:46:35

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0