Väntan & cafebesök x2

Hejsan!

Idag har dagen bestått av en lång väntan och cafebesök...
Det började med att vi tog spåris ända ut till Kviberg, av alla ställen för att ha idrott... Alla  var där, inklusive läraren men de som hade anläggningen kom inte! Så där stod vi och frös tårna av oss... Men lite innan 9 fick vi gå igen.
Vi tog spåris tillbaka och visste inte vad vi skulle göra.. Så jag och Clara satte oss på Condeco på valand, sedan gick vi till biblioteket för att låna bok till svenskan. Sedan började en lång väntan till företagsekonomin, läran kom sent, vi lämnade in skolböckerna, sedan fick vi gå....
Då var det lunchdags och vi gick till Ängla för att äta god pastarätt, indiana såklart!
Sedan satt vi där jättelänge och kunde typ somna, var jättetrötta, och vi kunde lätt beställa in en pastarätt till, det är ju så god pasta! Så vi hade typ 2h lunchrast, sedan drog vi upp oss till skolan för att ha svenska, gjorde inget spciellt hade heta stolen om frågor om sex & kärlek, sedan gick vi!
Det känns som denna veckan i skolan inte kommer att vara så seriös, HT-kurserna slutar ju på fredag, och VT-kurserna börjar måndag nästa vecka... Så det finns lix inget att avsluta och inget att påbörja.

Hur har eran dag vart idag? :)
Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0