tisdag idag

Hello hello!
Allt väl?

Idag har det vart en bra dag, åh jag sov så skönt inatt. Jag vaknade av migsjälv 10min innan klockan ringde, det är så skönt att vakna precis innan den ringer, då kan man vakna mjukt och lugnt i sin egen takt istället för att klockan stressigt skall väcka en med ett jobbigt pip.

Dagen började med MT redovisning (mental träning) Improviserade mest, gick bra. Sedan var det introduktion av psykologi, gud vad roligt det skall bli och läsa den kursen, typ roligaste på gymnasiet änsålänge :D Sedan var det introduktion av turism, det verkade också mycket bra, har en väldigt bra lärare som vi haft innan och det skall bli roliga examinationer, typ planera drömresor efter olika riktlinjer, budgetar, göra broschyrer och guidning som examinationer, ganska annorlunda, kul!

Sedan blev det lunch... gick med på att äta på GW idag, gillar inte det stället speciellt, ganska ofräscht enligt mig men maten är god så gick med på att äta där idag, det blev lite onyttigt, hamburgare, klyftpotatis, dressing & fanta. Dricker aldrig sådan sockerdricka annars, och den var inte särskilt god, men men.

Men jag fick en gratis kaffelatte, det höjde upp det hela!

Efter lunchen med hojin & jossan så tog jag 16 till älskling, gos.
Nu är jag hemma, skall sätta igång med plugget sedan blir det träning!Så god klyftpotatis med masssssa goda kryddor på typ grillkryddor, chilli...


Tog med mig en gratis kaffelatte

Angry face

Kommentarer
Postat av: Hojin

Vi glömmer inte fotografen här va ;) haha. Jätte fin blogg :)

2011-01-18 @ 21:03:16
URL: http://tiktak.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0