Monday morning

Hey, it's Monday morning!

"Ja, då var det bara att upp och hoppa efter den utvilade helgen. Skola 8-17, har beeptestet de sista timmarna. Gjorde ju det gör ca: 5veckor sedan och nu var det dags igen. För att vi skall se en möjlig utveckling, men det räknar jag inte med, jag har tränat på som vanligt och nöjer mig med samma resultat, 3 dje bäst :D

Efter skolan blir det hem till mikael sover där, har väldigt mycket plugg just nu & att umgås med min käraste är det bästa jag vet, så vi får se vart bloggen flikar in."

Så skulle måndagen se ut... Men så började den inte ivarefall. Jag har inte sovit någonting inatt, riktigt uselt. När klockan ringde tidigt på morgonen vaknade jag helt död utan någon sömn med ont i halsen och ont i örat... Neeeeej, börjar jag bli sjuk? Så jag valde att skippa lektionerna på förmiddagen & sedan har vi ju det viktiga sista sluttestet på idrotten, jag måste typ gå... Men jag är typ sjuk! Vad skall jag göra, jag får avgöra det sedan.... Jag hoppas det blir bättre och bara var något tillfälligt. Nu skall jag käka en stor vitaminrik frukost så kanske det kan hjälpa till!Hoppas ni får en bättre start på veckan, kram!:)


Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0