Down and do 50!


Mage mage mage. Inte för att dra alla tjejer över en kam, men många tjejer fukuserar bara på att träna mage. För att? Asså jag kan erkänna att jag också bara tänkte på att träna mage när jag började träna för att man ville ha en snygg och platt mage. Sen lärde jag mig (för 3 år sedan) att det inte går att punktförbränna. Du kan få en fastare mage men du får inte en plattare bara för att du styrketränar just den kroppsdelen.

Träna alla kroppsdelar i hela kroppen för en välformad kropp, ju mer muskler man aktiverar ju större kroppsförbrännig vilket ger en formad kropp, inkl. platt mage!

Förut tränade jag magen ofta, varannan dag. Då hade jag verkligen en välformad och "musklad mage", den var verkligen hård med mycket muskler. De var så mycket mer muskler att jag inte ens kunde hålla in magen...

(Avslappnad mage... har ingen där jag spänner mig, haha är ingen spännis!)


Nu tränar jag mage lite då och då. Jag känner mig mer bekvämare nu när jag har tappat en del muskler bla. de mesta i magen. Nu har jag bytt ut magträningen till rygg, hah ne jag tränar hela kroppen, alla delar från biceps till baksida lår. Dock har jag dratt ned på träningen... insåg att jag övertränade en träningsnarkoman. Mer om det i ett annat inlägg.

Mage nu.. Inte särskilt "musklad", men så mycket mer bekväm!

Men det jag ville få fram... Du kan inte förvänta dig en platt mage om du bara tränar magen! Du skall träna hela kroppen. Enligt mig är de hetaste tipset armhävningar. (koppla till rubrik) De tränar varenda liten muskel i kroppen! & satsa på regelbunden cirkelträning.

Sen... glöm inte att unna er. Belöning ger en energi och mer pepp! Jag äter ofta godsaker, varför straffa sig när man kan unna sig? Jag är väldigt sträng när det gäller träning, men väldigt svag för godsaker, det unnar jag mig jättemycket... Sedan föredrar jag frukt, men choklad också, hihi! Det jag tränar och äter blir lixsom plus minus noll ekvation... Men jag mår bra, vilket är huvudsaken!

 

 

Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0