Smygtitt

Idag fick jag hem massa paket i brevlådan, wiho! Bland annat en klänning jag beställt.... Kanske blir det årets nyårsklänning! Jo, men jag tror att det är The dress! Så ni får en smygtitt på klänningen som jag troligtvis kommer att ha.

Jag ville verkligen inte ha en svart detta år, alla har verligen den lilla svarta på nyår. Inget emot det, det är snyggt men jag ville ha något annat i år! Den lilla svarta är så enkel och alla har det. Jag ville ha något som ser lite mer uppklätt, snyggt/sött och glammigt! Klänningen, höga klackar och champagne känns glammigt!

Dock var klännigen alldeles för stor... Tog en S men den var 12cm förstor i midjan, skulle tatt en XXS. Men tydligen skulle man inte ha mina 67cm i midjan, utan 79cm.. Aja! Jag skall sy in den. Sen tänkte jag såhär... Eftersom man inte gärna använder sin nyårsklänning igen så ofta så kan jag ha den om 10 år... Då kanske jag inte har samma kropp som idag (fast det skall jag ändå) Och då kan jag bara sprätta upp det jag sytt.

Super, köp alltid större storlekar! Jag vill kunna använda fina klänningar och älsklingsplagg länge! Även en vacker klänning om 15år, om jag tycker den är snygg då!

Smygtitt på den troligtvisa nyårsklänningen:

 

Har ni hittat er nyårsoutfit? Annars är bästa tipset att köpa det i mellandagsrean... Det gjorde jag förra året. Man hittar alltid något och till superpriser!

Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0