Kärlek till sport

Hej på er :)
Dagen började som sagt kl 6.00 imorse för att ta sig till konståkningen, tränade 3 pass till 7-12.30 men gött med 2 pauser imellan. Riktigt grym träning idag!

Sedan drog jag, Amanda o Malin till Mc driven, klart körde jag på sallad, gillar ju som ni vet inte mc, bk- mat osv. Men salladen är faktiskt god. Sedan åkte vi mot Tjörns ishall, haha såå många gånger man har tävlat där i sina dar så lyckas vi ändå köra fel och körde i en cirkel men vi kom fram. Åååå våra lag vann, guld för båda lagen, helt freaking grymt! Konståkningstävlingar är det bästa i hela världen!!!!!!!!!

Jag älskar konståkning, känslan, teamet, glädjen och enforfinruset. Det är en del av mig! Jag vill aldrig sluta åka även om det är sjukt motsträvigt att gå upp kl 6.00 en lördagsmorgon! Konståkning kommer alltid vara en del av mig!

Sedan var jag hemma halv sex, då hade jag seriöst kunnat gå o lägga mig.. Jag var såååååååå trött i kropp och huvud, att tillbringat typ 10h i ishall och stått upp hela dagen är väldigt påfrestande, speciellt jag som är världens frusnaste människa. Men värt!
Nu skall jag och min älskling äta gott till Så mkt bättre, lördGsmys på hög nivå!

Ha det fint, kram :)

Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0