tiden rusar

Hej, det var längesedan :) (i'm sorry)

Tiden har bara flytt förbi och bloggen har verkligen hamnat i skyundan... Skolan har tatt fart, nya spännande kurser har startat och mycket att ta in i början av sista året! Jag kommer ha en del att göra vill jag bara säga. Jag vill satsa fullt ut! Tiden kommer gå snabbare än vad man tror och utan att tänka efter skall man springa ut som student. Jag skall försöka ta vara på sista året, kanske kan vara svårt i pluggande stress, men ibland så! Extra roliga kurser som jag själv valt är Hälsopedagogik, Webbdesign & Psykologi B. Sedan har vi ju en maaaaasssssa andra, bla. Rättskunskap, internationella relationer, Religion A & B, Drama, Ledarskap, Svenska C, projektarbete och typ 5 andra kurser, wiho eller nått! ;D

Sedan har också konståkningen startat och vi håller på att pussla ihop ett nytt tävlingsprogram, snart blir det ett träningsläger i Stenungsund, mm.

Körkortet håller jag på med i full fart. Den 6 Sep hoppas jag på körkort!

Träningen håller jag väl också på med som vanligt, gym & sådär. Vart lite lat under sommaren och kör ganska lungt nu, lite seg typ. Sedan flyter allt på som de skall, hoppas det gör det för er också! Jag vet ej när jag kommer in här nästa gång, jag har verkligen fullt upp, hinner inte ens en fika med gml vänn, men det måste jag! Så vi får se när vi hörs!

Live your dream!Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0