En springtur

Körde kondition idag, sprang 1mil rakt igenom på 46min.
Jag pendlade ganska mycket mellan hastigheterna, ifrån 11.5km/h till 16km/h, då jag körde intevaller i 10min. Men jag höll väl en medelhastighet på 13km/h. Den sista minuten jag körde intevall körde jag bara av ren vilja, jag tog ut mig. körde intervall att spurta 2 min, liiiiite långsammare 1 min, spurta 2min osv.

Men efter jag spurtat som max de sista 2minuterna så sänkte jag något och det är rena paradiset när man kört sitt hårdaste och kommit över tröskeln... Jag menar, när man har uppnått det jobbigaste biten och kör vidare, när man då sänker hastigheten en aning, då kan man verkligen springa hur länge som helst, jag hade kunnat springa 1h till. Det gäller att komma upp i den hastighet där det är som jobbigast, där du bara kör av ren vilja och komma över tröskeln för att utvecklas som mest.

Jag har inte sprungit en sådan lång sträcka rakt igenom på väldigt länge.... för exakt 1år sedan sprang jag 1mil senast... & då sprang jag på ca: 52min. 8min bättre helt enkelt! Så nöjd med det!

På gymmet, efter nervarvning blev det mer än 1mil. Ni ser på stapeln över siffrorna på nervarningen. Det är viktigt att varva ned efter man sprungit..Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0