Makeup, "frissen" and the fabulous dress

Jag har nu suttet en stund med att klippa ihop bilder...
De blev inte de bästa, orkar inte göra mer på dem, kastade bara snabbt ihop dem. (märks det att jag är trött, mega trött, så bilderna blev som de blev) 

Uppvisningen och tävlingar framöver:

Klänning:
Våra limegröna underbara kläningar, I love it!
De är de snyggaste, häftigaste klänningarna jag har sett på isen, tur att bästa Team Mezzy har dem då ;)
De sticker verkligen ut i den limegröna färgen till den vita isen, och färgblandningen blir som en regnbåge. Ryggen som är ganska öppen och lång med ett kors i ryggen är sjukt snyggt!Sedan har vi håret:

I konståkningsvärlden har alltid en knut vart aktuellt, det är vanligast, men det varierar mycket. Själv tycker jag att en knut (som på bild) inte är så snygg. Jag håller med att den är stilren och helt ok och lätt att göra... Men om jag själv skulle välja hade jag inte valt det. I stort sett alla har det, och man vill ju sticka ut, tycker jag. Jag gillar gärna att tex: inbakade flätor på sidorna som går ihop till en knut, eller mest av allt tycker jag hängande hår är snyggast, att man bakar in med fläter och låter resten hänga. Men man har inte all tid i världen att fixa sig på tävling så ibland får man ta det lättaste..


Makeup:
Såklart använder vi basic smink, fondation, puder och mycket lager mascara för att framhäva fransarna.
Eftersom vi har en limegrön klänning med ett flertal färger på kläningen så använder vi en gul/grön och blå/turkos makeup. Den gröna på ögonlock, och mycket av det gula över ögongloben och snett utåt ganska markerat. Sedan en blå/turkos kajal på nedre fransraden, och en turkosglitter eyeliner på över fransraden. Snyggt!


(dock så syns det inte så mycket på nedre bilden med öppna ögon, men jag tog i en konstig vinkel, typ över, ganska högt, därför )
Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0