"Ta en till bulle.."

Nu är det dags för vuxenkalas, fira mormor som fyller år. 70-nånting! De kommer självklart bli mkt tårta och godsaker... och träffa lilla släkten med småkusiner och min gudson. Förra veckan var vi på släktkalas hos Mikaels morföräldrar... det blir mycket godsaker i ett förhållande när man får fler äldre som vill bjuda på massa godsaker. Men det är bara mysigt, så det skall vara ju.

Haha, om man redan har ätit mkt godsaker men så säger mormor, morfar "Ta en bulle till!" Jag: Näää, de var jättegoda men det räcker nu! Dom: "Men du som är så smal... Ta en bulle till!" Jag: Ger mig och äter den goda bullen!"

Haha alla kan känna igen sig?!

Jag kommer bli en riktig bak-mormor/farmor. Det kommer alltid lukta nybakat från bullar till färskt bröd när barnen kommer! Jag gillar inte färdigköpta saker..... Uh, allt från mat och bullar som är färdigköpta är inte min grej! Det skall vara hemmagjort! Aldrig att jag kommer köpa färdiga bullar, aldtig nått jag gör nu heller. Köper aldrig färdiga saker.. frysmat är de värsta jag vet! Nygjort och hemmalagat skall de vara!


Dags att göra plats för godsaker i magen!





ha det fint! :)


Angry face

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0